VMRO-DPMNE: Projekti “Larg, e megjithatë afër”

Duke i kushtuar vëmendje të veçantë dhe të pakushtëzuar gjuhës, traditës dhe kulturës maqedone, VMRO-DPMNE-ja do të sigurojë organizim të mësimit plotësues për mësimit e gjuhës, historisë dhe kulturës maqedone, për fëmijët dhe të rriturit në diasporë, në qendrat më të mëdha, por edhe atom ë të voglat, ku janë të vendosur ata. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.