VMRO-DPMNE: Projekti “Krivollak”

Qeveria e VMRO-DPMNE-së në vitin 2012 do të fillojë me realizimin e projektit “Krivollak”, nga aspekti i pordhimit të ushqimit ekologjik dhe energjisë nga centralet solare në korelacion me sigurimin e ujit për ujitje (duke e vazhduar sistemin Tikvesh ose me projekt për puse në lymishtet e lumit Vardar). [Afati: në vazhdimësi deri në fund të mandatit]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.