VMRO-DPMNE: Projekti “E-Matura”

Me qëllim të avancimit të procesit të realizimit të maturës shtetërore, do ta mundësojmë realizimin e saj në mënyrë elektronike (е–matura). Nxënësit do të munden që një pjesë të provimit të maturës ta japin në mënyrë elektronike dhe rezultatet e provimit t’i kuptojnë menjëherë. Në këtë mënyrë do ta lehtësojmë realizimin e maturës dhe do ta zvogëlojmë periudhën kohore në të cilën nxënësit i presin rezultatet e provimeve. Bartës: Ministria për arsim dhe shkencë, Qendra shtetërore për provime. Buxheti: 20 milionë denarë. [Afati: 2013]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.