VMRO-DPMNE: Projekti “E-inspektorate”

Do të vazhdojmë me një sistem transparent dhe joselektiv të kontrollit inspektues, me anë të zgjedhjes elektronike të inspektorëve që do të bëjnë kontrolle inspektuese. Sistemi do të ofrojë raporte dhe pasqyra në formë të unifikuar, që do të kontribuojë në kursimin e kohës dhe sigurim të objektivitetit. [Afati: dhjetor 2011]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.