VMRO-DPMNE: Projekti “5% TVSH për turizmin”

Si përkrahje e drejtpërdrejtë për zhvillimin e turizmit, qysh gjatë vitit 2011 do ta zvogëlojmë përqindjen e TVSH-së për shërbimet turistike prej 18% në 5%.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.