VMRO-DPMNE: Projekt Ngritje e nivelit të sigurisë së sistemit informativ

Me projektin Ngritje të nivelit të sigurisë të sistemit infromativ do të plotësohen obligimet  nga Regullorja për siguri të informatave të kalsifikuara në MPB, përmes pajisjes dhe instalimit të softverit për kontrollë të rrjetit të TI, softver për kontrollë të qasjes deri ke resurset e IT, ndarje të rrjetit për shfrytëzim të shërbimit të internetit si dhe pajisje dhe instalim të mjeteve për Disaster recovery (on line back up) të komponentave kryesore të sitemit të IT të MPB në distancë të largët . Afati: dhjetor 2008

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.