VMRO-DPMNE: Program shtetëror për parandalimin dhe represionin e korruptimit

Miratimi i Programit të ri shtetëror për parandalimin dhe represionin e korruptimit  dhe Programit të ri për parandalimin dhe zvogëlimin e dukurisë së kundërshtisë së interesave, me plan aksional për implementimin e tyre sipas rekomandimeve nga raporti i Komisionit Evropian. [Afati: 2011]

Arsyetim:

Në dhjetor të vitit 2011 është promovuar Programi shtetëror për parandalimin dhe represionin e korruptimit dhe parandalimin dhe zvogëlimin e dukurisë së kundërshtisë së interesave 2011-2015. I tërë programi mund të gjendet në ueb-faqen e Komisionit shtetëror për parandalimin e korruptimit. [Аzhurnuar më: 10.05.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.