VMRO-DPMNE: Program i ri edukativ për specializim në mjekësinë urgjente

Në kuadër të programeve të Fakultetit të mjekësisë të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”, do të themelojmë program të ri edukativ për specializim në mjekësinë urgjente, me çka do të krijohet kuadër kualitativ për përkujdesje urgjente mjekësore, në përputhje me trendet evropiane, si dhe me ndjekje të rregullt të nevojave do ta tejkalojmë problemin me kuadrin deficitar në segmente të caktuara të shëndetësisë (patologë, aneteziologë, gjinekologë etj.) Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: tetor 2012]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.