VMRO-DPMNE: Portali elektronik gjyqësor

Instalimi i këtij portali ofron mundësi për ndjekje elektronike të statusit dhe të fazave në të cilat gjenden kontestet gjyqësore; ndjekje të orarit të seancave gjyqësore; qasje në vendimet gjyqësore dhe aktgjykimet; shpallje të aktgjykimeve të plotfuqishme dhe plotësimi dhe dorëzimi i fletëparaqitjeve dhe dokumenteve gjyqësore. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Portale të këtilla ekzistojnë për:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.