VMRO-DPMNE: Politika fiskale

Ruajtje të borxhit shtetëror në nivel ndërmjet 30% dhe 35% të PBB-së. Ky nivel i deficitit do të lidhe ekskluzivisht me investimet më të larta kapitale për projekte infrastrukturore, para së gjithash në transport, energjetikë, infrastrukturën arsimore dhe shëndetësore.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.