VMRO-DPMNE: Plotësimi i konsullatave

Në vitin 2008 do të plotësohen të gjitha konsullatat që Qeveria ka vendosur për të hapur, por ende nuk ka dërguar zyrtar në këto konsullata.

Arsyetim:

sipas  faqes zyrtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme
[Qasur më: 22.05.2011], pjesë e konsullatave ende nuk janë plotësuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari