VMRO-DPMNE: Plan nacional për mbrojtjen e ajrit

Do të sjellim Plan nacional për mbrojtjen e ajrit. [Afati: 2012]

Arsyetimi:

Plani nacional për mbrojtjen e ajrit ambiental është sjellë në maj të vitit 2012:

Përgatitja e Planit nacional për mbrojtjen e ajrit ambiental për Republikën e Maqedonisë paraqet udhërrëfyes për mbrojtjen dhe avancimin e kualitetit të ajrit në Republikën e Maqedonisë. Plani nacional për mbrojtjen e ajrit ambiental është përgatitur në periudhën 2011 – 2012, në përputhje me kërkesat ligjore dhe duke i shfrytëzuar udhëzimet që janë definuar në Rregulloren për përmbajtje të detajuar dhe mënyrën e përgatitjes së Plani nacional për mbrojtjen e ajrit ambiental (Gazeta zyrtare e RM-së nr. 108/2009). […]

Plani nacional për mbrojtjen e ajrit ambiental e prezanton gjendjen aktuale dhe i definon masat për mbrojtjen dhe avancimin e kualitetit të ajrit ambiental, për 5 vitet e ardhshme. Obligimi për përgatitjen e Planit nacional për mbrojtjen e ajrit ambiental del nga Ligji për kualitet të ajrit ambiental.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.