VMRO-DPMNE: Pjesëmarrja e pjesëtarëve të MPB në misionet ndërkombëtare civile

Do të rritet pjesëmarrja e pjesëtarëve të MPB në misionet ndërkombëtare civile nën patronazhin e OKB, NATO dhe BE.

Arsyetimi

Pjesëmarrja e vazhdueshme e anëtarëve të MPB në misionet ndërkombëtare civile (http://www.moi.gov.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=9625&mid=1391&tabId=276&tabindex=0

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari