VMRO-DPMNE: Pishinë e mbyllur në Ohër

Do të ndërtojmë pishinë të mbyllur në Ohër, me çka do ta nxisim zhvillimin e notimit si sport tradicional në qytetin e Ohrit. Bartës: Agjencia për të rinj dhe sport, në bashkëpunim me vetëqeverisjen lokale. [Afati: 2014]

Arsyetim:

Në nëntor të vitit 2011, qeveria solli vendim për ndërtimin e pishinës së mbyllur në Ohër.  [Аzhurnuar më: 20.12.2011]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.