VMRO-DPMNE: Përpunim i përmbajtjeve elektronike

Në rrjedhë e sipër është përpunimi elektronik që do të shfrytzohen për të gjitha njësitet mësimore. Ky projekt vazhdimisht do të avansohet deri më vitin 2012, me qëllim që nxënësit të jenë në rrejdhe më teknologjitë e reja .Në vitin 2008 dhe 2009 ndo të kryhet furnizim i një të tretës për nevojat e shkollave dhe me atë para çdo nxënësi do të ketë kompjuter dhe internet.

Arsyetim:

Janë siguruar 17.818 kompjuterë personal, 98.710 LCD-monitor, 98.710 tastatura dhe mijë 80.892 klientë për shkolat e mesme dhe fillore të Maqedonisë.

http://www.scribd.com/doc/51146007/Izvestaj-Metamorfozis-FIOOM-062010

http://www.mio.gov.mk/?q=book/export/html/1974

Linke online të përmbajtjeve :

http://www.schools.edu.mk/

http://www.mioa.gov.mk/?q=node/2246

http://www.e-ucebnici.mk

http://www.skoool.mkTë gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.