VMRO-DPMNE: Përmirësim i ndihmës së shpejtë mjekësore

Në përputhje me strategjinë për zhvillimin e Ndihmës së shpejtë mjekësore (NSHM) në Republikën e Maqedonisë do të rritet kualiteti, efikasiteti dhe të qenit në dispozicion i këtij shërbimi në përputhje me nevojat: do të sigurohen së paku 50 automjete të reja për NSHM-në. [Afati: 2013]

Arsyetim:

Më 2.11.2012, publikut iu prezantuan 69 automjete të reja të Ndihmës së shpejtë mjekësore.  Sipas ministrit të shëndetësisë, Nikolla Todorov, shpërndarja e automjeteve do të bëhet me plan dhe çdo qytet do të fitojë së paku një automjet të Ndihmës së parë mjekësore, ndërsa për qytetin e Shkupit janë paraparë 10 automjete të reja.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.