VMRO-DPMNE: Përmendore në komunën Qendër

Në komunën qendër do të bëhet ndërtimi i disa përmendoreve të personaliteteve nga historia maqedonase në sheshin e Shkupit dhe para Kuvendit të R. së Maqedonisë, fontanë në shesh, disa fontana në lumin Vardar rreth urës së gurrit, urë për këmbësorë për te muzeu arkeologjik, shumica me iniciativë dhe përkrahje financiare të Qeverisë;

Arsyetim:

Është duke u realizuar projekti “Shkupi 2014”, në të cilin janë paraparë dhe tashmë janë vendosur përmendore të personaliteteve nga historia maqedonase në sheshin e Shkupit dhe para Kuvendit të RM-së, ndërsa ndërtimi i fontanave dhe i urës për këmbësorë për te ndërtesa e Gjyqit Kushtetues, pritet të fillojë së shpejti.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.