VMRO-DPMNE: Përkthimi i librave profesionalë dhe i atyre shkollorë

Nga projekti i planifikuar për përkthimin e mbi 500 librave shkencorë dhe profesionalë dhe i atyre shkollorë të universiteteve më të mira amerikane dhe evropiane, mbi 70 libra do të përkthehen për nevojat e fakulteteve të mjekësisë në Maqedoni – për këtë tashmë është shpallur tenderi.

Arsyetim:

Më 05/05/01 janë promovuar 15 libra që së bashku me 16 librat e promovuar të cilat janë përkthyer në gjuhën maqedone, që janë nga fusha e mjekësisë më 10/02/2011 janë përkthyer gjithsej  31 libra.

http://daily.mk/cluster/5f8908ceb6eb49b0b39c569fc3f253e2

http://kajgana.com/makedonija/promovirani-novi-naslovi-od-svetskata-struchna-literaturа

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.