VMRO-DPMNE: Përkrahje për bujqësinë

Do të hiqen të dhënat doganore për 36 shënime tarifore që kanë të bëjnë me materialin për fara. Përveç tjerave, në këtë grup bënë pjesë edhe farat për perimet (domatet, krastavecat dhe specat). Kjo masë do të zbatohet prej fillimit të vitit 2012. Gjithashtu, do të hiqet edhe përqindja doganore për motokultivatorët.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.