VMRO-DPMNE: Përkrahje për aktivitetet kulturore, sportive, shkencore dhe aktivitetet e tjera të maqedonasve jashtë vendit

Do të vazhdojmë me përkrahjen e aktiviteteve kulturore, sportive, shkencore dhe aktiviteteve të tjera të maqedonasve jashtë vendit, në bashkëpunim me institucionet e vendit.

Arsyetim:

Nuk ka mundësi të kontrollohet. Në një nga fjalimet e tija, kryeministri Nikolla Gruevski përmend se Qeveria ndërmerr aktivitete për përkrahje të aktiviteteve kulturore, sportive dhe shkencore të maqedonasve jashtë vendit me qëllim të përforcimit të lidhjeve me diasporën. Nuk ekzistojnë informata të mjaftueshme për t’u vërtetuar këto informata.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.