VMRO-DPMNE: Përgatitjet për presidencën e Maqedonisë me Këshillin e Evropës

Do të vazhdojmë me përgatitjet për kryesinë e Maqedonisë me Këshillin e Evropës në gjysmën e dytë të 2010.

Arsyetimi:

Maqedonia ka përfunduar me sukses kryesimin me Këshillin e Evropës.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.