VMRO-DPMNE: Përfundim të punëve ndërtimore në Burgun e Kumanovës

Do ti përfundojmë punët ndërtimore në burgun e Kumanovës në vitin 2009 ;

Arsyetim:

Punët ndërtimore në burgun e Kumanovës nuk janë përfunduar ende dhe janë në rrjedhë e sipër, që është vërtetuar nga  Raporti i VMRO-DPMNE-së(http://www.kapital.mk/MK/dneven_vesnik/66256/rekonstrukcija_na_zatvorite_samo_vo_najavi!.aspx?iId=2154).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari