VMRO-DPMNE: Parlamenti i R. të Maqedonisë

Mbindërtimi i ndërtesës së ndërtesës së Parlamentit të Maqedonisë edhe me një kat dhe kupolla

Arsyetim

Mbindërtimi i ndërtesës së Parlamentit të Maqedonisë është duke u bërë, ndërsa pritet të përfundojë më së voni deri në vitin 2012.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.