VMRO-DPMNE: Parku nacional Pelister

Projekti: Përkrahje për implementimin e planit për menaxhim të Parkut nacional Pelister. Në kuadër të projektit është planifikuar rekonstruimi i qendrës informative të PN Pelister. Ky projekt do të kontribuojë për zhvillimin e eko-turizmit në malin Pelister dhe në rrethinë. Afati: viti 2009;

Arsyetim:

Nga informatat e marra nga komuna, projekti Përkrahje për implementimin e planit për menaxhim të Parkut nacional Pelister, me të cilin parashihet rekonstruimi i qendrës informative të PN Pelister, është realizuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.