VMRO-DPMNE: Pako me shërbime shëndetësore

Për tejkalimin e nevojës së vazhdueshme për mjete, si dhe për mbledhjen dhe kanalizimin e mjeteve të lira që harxhohen nga qytetarët, do ta shqyrtojmë mundësinë për futjen e një koncepti të ri. Koncepti do të përmbajë definim të pakove me shërbime shëndetësore dhe ndarjen eventuale të fondit aktual për sigurim shëndetësor në më tepër fonde shtetërore. [Afati: qershor 2013]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.