VMRO-DPMNE: Pajisja e shkollave të mesme dhe fillore

Deri në fillimin e viti shkollor, do të pajisen 93 shkolla të mesme dhge 365 shkolla fillore.

Arsyetim:

Informata zyrtare ekzistojnë për renovimin e 77 shkollave të mesme nga 93 të premtuarat.

Ekzistojnë informata për 115 shkolla fillore të renovuara, të cilat për shkak të rregullave që i imponnon decentralizimi janë renovuar në bashkëpunim me vetë komunat.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.