VMRO-DPMNE: Pajisja dhe zhvillimi i forcave të mbrojtjes

Do të vazhdojmë të pajisim dhe zhvillojmë aftësitë ushtarake të forcave të mbrojtjes në përputhje me kërkesat për ndërveprimin me forcat e NATO-s. 

Arsyetimi:

Janë ndërmarrë aktivitete të shumta që kontribuojnë në rritjen e ndërveprimit të ushtrisë së Maqedonisë dhe forcat e NATO-s.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.