VMRO-DPMNE: Objekt i ri për Policinë e liqenit në Ohër

Do të ndërtojmë objekt të ri për Policinë e liqenit në Ohër. [Afati: dhjetor 2011]

Arsyetim:

Sipas informatave nga mediumet, ministresha për punë të brendshme Gordana Jankullovska, më 16 qershor 2011 ka qenë për vizitë te objekti i ri i Policisë së liqenit në Ohër. Nga kjo mund të konstatohet se ky objekt është ndërtuar dhe ekziston.

Poashtu, në dokumentin zyrtar të Qeverisë së RM-së, E thënë – E kryer: Llogaridhënie për punën e Qeverisë që udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012 (në faqen 59), vërtetohet se ky object është ndërtuar. [Аzhurnuar më: 24.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.