VMRO-DPMNE: Nxitje të aktiviteteve jobujqësore

Nxitje të futjes së aktiviteteve jobujqësore (turizëm, punime shtëpiake,art,prezentim të vlerave natyrore dhe kulturore

Arsyetim

Përkrahje dhe subvencione për turizëm kulturor në vend. ËShtë organizuar edhe samit për turizëm i cili shërben për paraqitje të destinimeve kulturore në shtet për shtetas të huaj.

http://www.novamakedonija.mk/NewsDetal.asp?vest=63964158124&id=10&prilog=0&setIzdanie=21703 )

http://www.macedoniatourism.gov.mk/newsArchive.aspx?q=uKZfRLQMSvIdbkv7UT9afI9E5OkaYDPg9WnXcpTINrA=

http://www.ohrid1.com/izbor/sitel-otvoren-4-ot-me-unaroden-saem-za-turizam-vo-ochrid

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari