VMRO-DPMNE: Njësi mobile e policisë kufitare

ВМРО-ДПМНЕ: Проект „Градиме и реконструираме училишта“Do të formojmë njësi mobile të policisë kufitare që do të merret me migrimin ilegal. [Afati: 2011]

Arseytim:

Njësia e re mobile e policisë kufitare që do të merret me migrimin është formuar dhe është vënë në funksion. [Аzhurnuar më: 07.11.2011]

Linke:

Utrinski Vesnik (10.07.2011): Kontroll mobil kundër kontrabadistëve aktivë.[Qasur më: 07.11.2011]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari