VMRO-DPMNE: Njësi banesore në Shkup dhe Tetovë

Formimi i njësive banesore në Shkup dhe Negotinë, për jetesë të pavarur të personave me pengesa të vogla dhe të mëdha në zhvillimin intelektual, të cilat paraprakisht vite të tëra kanë qenë të vendosur në Entin special në Demir Kapi.

Arsyetimi:

Me njësinë banesore në Negotinë do të udhëheqë Qendra për ndihmë të personave me hendikep mental Poraka- Negotinë, e do të finansohet nga Minsitria për punë dhe poltikë sociale dhe Open Society Mental Health Initiative nga Budapesta (Hungari).

Në Shkup është hapur Shtëpia e parë grupore për persona me pengesa intelektuale (Bilteni i MPPS, faqja 13, viti 2009).

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.