VMRO-DPMNE: Ndryshime në prodhimatrinë organike

Ndryshime ligjore dhe institucionale (posaçërisht për sistemin e certifikateve dhe kontrollave të prodhimtarisë organike )

Arsyetim:

Në vitin 2009 u miratua Ligji për prodhimtari organike bujqësore

http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=4773

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.