VMRO-DPMNE: Ndryshime dhe plotësime në Ligjin për buxhetin gjyqësor

Do të përgatisim ndyshime dhe plotësime në Ligjin për buxhetin gjyqësor, me ç’rast menaxhimi i mjeteve financiare do të kalojë në kompetenca të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë.

Arsyetim:

Janë miratuar ndryshime dhe plotësime në Ligjin për buxhetin gjyqësor [Qasur më: 21.05.2011] më 19.08.2008, ku në nenin 4 qëndron se të punësuarit, mjetet dhe pajisjet në shërbimin profesional të këshillit buxhetor gjyqësor, i merr Këshilli gjyqësor i Republikës së Maqedonisë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.