VMRO-DPMNE: Ndihmë të shpejtë në të gjitha shtëpitë shëndetësore

Janë në rrjedhe përgatitje intenzive për themelim të sistemit të integruar të ndihmës së shpejtë në të gjitha shtëpitë shëndetësore. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Nga informatat e marra nga personat e kyçur në sektorin shëndetësor dhe të punësuar në shtëpitë shëndetësore, projekti për sistem të integruar të ndihmës së shpejtë në të gjitha shtëpitë shëndetësore ende nuk ka filluar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.