VMRO-DPMNE: Ndihmë për fëmijën e porsalindur

Të thjeshtëzimi i procedurës për të marrë ndihmë për fëmijën e porsalindur nëpërmjet fazës së dytë të projektit Gijotina rregulluese.

Arsyetimi:

Në vitin 2009, ka filluar faza e dytë e projektit Gijotina rregulluese. Kërkohen të dhëna se a është thjeshtuar procedura për marrjen e ndihmës financiare për fëmijën e porsalindur.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari