VMRO-DPMNE: Ndihmë në të holla për invalidët

Qytetarët që kanë dëmtim të shikimit mbi 98 përqind dhe ata që kanë 100% pengesa trupore, do të marrin ndihmë në të holla nga shteti në vlerë prej 7.000 denarësh në muaj. Këtë të drejtë do ta shfrytëzojnë prej 1 korrikut të vitit 2012.

Arsyetim:

Kjo masë është paraparë me ndryshimet dhe plotësimet e reja të ligjit për mbrojtje sociale, ndërsa do të mund të shfrytëzohen prej 1 korrikut të vitit 2012. [Аzhurnuar më: 15.05.2012]

Me sigurimin e mjeteve nga ana e ministrisë për punë dhe politikë sociale, nga 1 korriku i vitit 2012 ka filluar pagesa e këtyre ndihmave në të holla. Ky premtim vlerësohet si i realizuar. [Аzhurnuar më: 28.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.