VMRO-DPMNE: Ndërtimi i Teatrit të ri popullor të Maqedonisë – teatri Qendër

Ndërtimi i teatrit të ri në vendin e Teatrit të mëparshëm popullor të Maqedonisë – teatri Qendër, nëpërmjet sistemit të shitjes së tokës për qendër biznesi, në çmimin e të cilës do të përfshihet ndërtimi i teatrit në katin përdhesë. Afati: viti 2012;

Arsyetimi:

Edhe pse projekti për këtë teatër ekziston, ndërtimi ende nuk ka filluar.

Linke:


Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari