VMRO-DPMNE: Ndërtesë e re gjyqësore në Shkup

Do të ndërtojmë ndërtesë të re gjyqësore në Shkup, në periudhën prej vitit 2010 deri në vitin 2012.

Arsyetim:

Është duke u ndërtuar ndërtesa e re gjyqësore e Gjyqit themelor Shkup 1.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.