VMRO-DPMNE: Mundësi të njëjta për gratë dhe burat

Krijim të mundësive të njëjta për gratë dhe burat si dhe aplikimin e mekanizmave për barabarësi gjinore në nivel lokal (projekt në bashkëpunim me Qeverinë e mbretërisë Norvegji)

Arsyetim:

Në kuadër të projektit “Implementimi i Ligjit për mundësi të njëjta të burave dhe grave” janë mbajtur disa trajnime për anëtarët e Komisioneve për mundësi të njëjta të grave dhe burave që janë këshilltarë në njësitë e qeverisjes lokale. Gjihtashtu është krijuar një PLAN OPERATIV për implementim të planit Nacional për aksion për barabarësi gjinore për vitin 2011.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.