VMRO-DPMNE: Modernizim i poligonit ushtarak Krivollak

Pas përfundimit të fazës së parë të modernizimit të poligonit ushtarak Krivollak, në vitin 2012 do të vazhdojmë me ndërtimin е përmbajtjeve të tjera të parapara, në ç’mënyrë do të përmirësohen në mënyrë të konsiderueshme kushtet për trajnim në këtë poligon dhe ai do të shfrytëzohet nga shumë armata të tjera.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari