VMRO-DPMNE: Minisocializimi

Në bashkëpunim me odat ekonomike, filluam aktivitete për formim të miniasociacioneve të ndërmarrjeve të vogla (Projekt i paraparë në programin Ripërtrirja në 100 hapa). Qëllimi i miniasociacioneve të ndërmarrjeve të vogla të lëmive të ngjashme paraqet lidhjen e tyre rajonale, informimin me kohë dhe ndihmë në paraqitjen e përbashkët në tregjet e huaja, transportin e përbashkët të mallrave, paraqitjen e organizuar nëpër panaire dhe të ngjashme. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Ky projekt është zhvendosur në një program të qeverisë për afat më të gjatë për periudhën pas vitit 2009.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.