VMRO-DPMNE: Metodologji e njëjtë për ndjekje të akteve kriminale

Do të vendosim standarde për metodologji të njëjtë për ndjekje të akteve kriminale nga ana e të gjithë shfrytëzuesve të informatave nacional dhe ndërkombëtar dhe lidhje të bazave të të dhënave afati: mars 2009);

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.