VMRO-DPMNE: Mësimi i përjetshëm dhe joformal

Ritje të mësimit të përjetshëm dhe shkollimit joformal si dhe arritje të nivelit mesatar të pjesëmarrjes në mësimin e përjetshëm në 8-10% për popullatën prej 25-64 vjeç deri më vitin 2010.

Arsyetim:

Ekzsitojnë projekte që punojnë në drejtim të realizimit të këtij premtimi dhe është formuar Këshilli për arsimim të të riturve – organ i qeverisë së RM-së. Nuk ekzistojnë të dhëna statistikore ku mund të shihet niveli mesatar i  pjesëmarrjes së mësimit joformal.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.