VMRO-DPMNE: Më lehtë deri te subvencionet

Do ta zvogëlojmë në minimum numrin e dokumenteve të nevojshme për të fituar ndihmë financiare nga fondet bujqësore. Afati: nëntor 2008.

Arsyetim:

Nga prezantimi i minsitrit për bujqësi, Lupço Dimov shihet se kjo risi është miratuar shumë më vonë, në prill të vitit 2010, si pjesë e masave antikrizë, e jo në afatin e paraparë, deri në nëntor të vitit 2008.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari