VMRO-DPMNE: Mbrojtja e natyrës

Strategji nacionale për mbrojtje të natyrës, e cila do të përmbajë baza afatgjate për politikat për mbrojtje të natyrës dhe plane për menaxhim me rajonet e mbrojtura. Afati:viti 2009.

Arsyetim:

Link për te strategjia nacionale

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.