VMRO-DPMNE: Mbështetje për blegtorinë

Prodhimi blegtoral: ndihmë direkte për kafshë sipas kritereve për për numër dhe racë,masa për uljen e çmimit të ushqimit për blegtorinë, përmirësim të strukturës racore, ritje të eskportit të mishit të qengjit,futje të standardeve nacionale për kualitet të prodhimeve të mishit dhe qumshtit (HASSAP), ritje të vlerës së shtuar posaçrisht të prodhimeve të qumshtit, mbarim të identfikimit dhe regjistrimit të kafshëve.

Arsyetim:

Premtimi është realizuar me subvencionim dhe mbështetje të blegtorisë http://www.mzsv.gov.mk/?q=node/235, http://www.mzsv.gov.mk/?q=node/572)

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.