VMRO-DPMNE: Masa sanuese në rrjetin për ujësjellës

Do të ndërmarrim masa sanuese në rrjetin e ujësjellësit në f. Llakoçerej i Poshtëm, Ohër, dhe do ta përfundojmë sistemin e ujësjellësit në f. Moroishtë, Strugë. Afati: fillimi i aktiviteteve në vitin 2008;

Arsyetim:

Sipas nenit 22 të Ligjit për vetëqeverisje lokale, veprimtaritë komunale janë në kompetencë të komunave. Prandaj, ky premtim nuk është në kompetencë të qeverisë që do të thotë se e vetmja gjë që mund të bëjë qeveria është të bashkëpunojë me komunat.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari