VMRO-DPMNE: Marrëveshje për bashkëpunim kulturor

Do të inicojmë marrëveshje për bashkëpunim kulturor me vendet e tjera me qëllim të ruajtjes së kulturës, gjuhës dhe traditës maqedonase jashtë vendit.

Arsyetim:

Janë nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim kulturor me shumë vende, në mesin e të cilave edhe me Austrinë, Poloninë, Bullgarinë, Francën dhe Republikën Çeke.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari