VMRO-DPMNE: Manastiri Treskavec – Prilep

Punë sanuese dhe konservatore-restauruese në kishën dhe në konaqet e manastirit Treskavec – Prilep. Afati: viti 2010.

Arsyetim:

Ekziston si projekt, gjegjësisht është paralajmëruar edhe fillimi i tij, mirëpo nuk ka informata se ka filluar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari