VMRO-DPMNE: Lobi maqedonas në BE

Qeveria e VMRO-DPMNE-së do të hapë zyra në qytetet kryesore dhe në qendrat e vendosjes në Bashkimin Evropian, ku do të kyçen maqedonas me ndikim, si dhe miq dhe përkrahës të vendit tonë. Qëllimi i projektit është lobimi i vazhdueshëm te parlamentarët dhe grupet e tjera të rëndësishme dhe me ndikim të biznesit, si dhe takime të vazhdueshme me administratën evropiane në drejtim të kontribuimit për shpejtimin e procesit të integrimit. Rezultatet e kësaj fushate do të jenë: përkrahje më e madhe për Republikën e Maqedonisë nga vendet anëtare të BE-së, si dhe realizimi i kontakteve që do të rezultojnë me promovim plotësues të vendit tonë si destinacion atraktiv për biznes për biznesmenët dhe financierët evropianë. [Afati: 2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.